Smartphone van de maand

Ontdek nu de nieuwe smartphone van de maand!

Lees meer... 

Epic Beats & Stories

Ontdek Proximus nieuwste abonnementen Epic Beats en Epic Stories!

Lees meer... 

Nieuws

CMC kondigt regelmatig interessante promoties en nieuwigheden aan op haar website. Nieuwe toestellen, interessante abonnementen of de laatste cash-back promoties: u kan ze steeds bekijken via onze website! Daarnaast stellen we elke maand onze "smartphone van de maand" voor.

Profiteer van de laatste promo's & nieuwigheden!

Smartphone van de maand

​Smartphone van de maand

Apple Iphone Xs & Xs MAX

 

De Apple iPhone Xs is de opvolger van de iPhone X, wat je terugziet aan het identieke ontwerp. Vernieuwingen aan de smartphone zie je vooral onder de motorkap. Zo is het toestel sneller en bespaart het meer batterij dankzij de nieuwe A12 chip. Je hebt ook een grotere versie van dit toestel de Apple Iphone XS MAX.Wat maakt de Iphone Xs zo speciaal?


Een lust voor het oog 

De Apple iPhone XS is gemaakt van het sterkste glas in een smartphone ooit. Hij is voorzien van banden van roestvrij chirurgisch staal.

Je gezicht als wachtwoord met Face ID 

Niets veiliger om je iPhone XS te ontgrendelen dan je gezicht. Dankzij de geavanceerde Face ID kan je je smartphone ontgrendelen en inloggen bij je apps en je accounts. Een veilige en snelle oplossing. 

Dubbele camera voor schitterende opnames

Hou je ervan om foto’s te nemen met je iPhone? Goed nieuws: de iPhone XS heeft twee camera’s van 12 Mp aan de achterkant: eentje met een groothoeklens en eentje met een telelens. De TrueDepth-camera aan de voorkant is voorzien van een groothoeklens.


Het verschil tussen de Xs en de Xs MAX?


Grootte

Het grote verschil zit in de grootte van het display scherm.

De Xs heeft een display grootte van 5,8 inch en de Xs MAX een schermgrootte van 6.5 inch.

Ze hebben allebei een all screen OLED scherm met multi touch.

Voeding en batterij

De Xs gaat 30 minuten langer mee dan zijn voorganger (de iphone X). De Xs MAX doet het zelfs beter, deze gaat 1.5 uur langer mee dan zijn voorganger. Ook in gespreksduur verschillen ze. De Xs gaat tot wel 20 uur mee terwijl de Xs MAX tot 25 uur gaat.

Internetgebruik

De Xs kan 12 uur internetgebruik ondersteunen, de Xs MAX doet het iets beter met 13 uur internetgebruik.terug