Smartphone van de maand

Ontdek de nieuwe smartphone van de maand!

Lees meer... 

CMC Gold award winnaar

Lees meer... 

Nieuws

CMC kondigt regelmatig interessante promoties en nieuwigheden aan op haar website. Nieuwe toestellen, interessante abonnementen of de laatste cash-back promoties: u kan ze steeds bekijken via onze website! Daarnaast stellen we elke maand onze "smartphone van de maand" voor.

Profiteer van de laatste promo's & nieuwigheden!

Smartphone van de maand
Het wachten is voorbij: de Samsung Galaxy S10 is onthuld. Samsung komt met maar liefst 3 verschillende smartphones:
de Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus en de Galaxy S10e.  Wat onmiddellijk opvalt aan de S10 is de selfie camera; die zit namelijk in een gat rechtsboven in het scherm. In dit 6,1 inch Quad HD+ scherm zit bovendien de vingerafdrukscanner onzichtbaar verwerkt. Achterop de S10 vinden we 3 camera's, waarvan er één een ultra groothoeklens heeft en een ander een telelens. Dankzij One Ui bedien je je toestel gemakkelijk met één hand. Bovendien zien de menu's van je telefoon er een stuk opgeruimder uit.
 
  De Samsung Galaxy S10 Plus is een grotere uitgave van de S10. Zo heb je een 6,4 inch scherm, met daarin een dubbele selfie camera in plaats van een enkele. Hierdoor maak je selfies met een artistiek scherptediepte effect. Met de batterij van 4100 mAh kom je gemakkelijk de dag door. 

   De Samsung Galaxy S10e is het kleine broertje van de S10. Dit toestel heeft een 5,8 inch Full HD scherm, ook met gat voor de selfie camera. Achterop zitten 2 camera's, waarvan één met ultragroothoeklens. De S10e draait op dezelfde krachtige Exynos 9820 processor als de andere 2 modellen. Met 128 GB opslagruimte heeft het toestel wat je verwacht van een topmodel. De vingerafdrukscanner zit bij de S10e niet in het scherm, maar in de aan/uit-knop op de zijkant.

et wachten is voorbij: de Samsung Galaxy S10 is onthuld. Samsung komt met maar liefst 3 verschillende smartphones: 
de Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus en de Galaxy S10e.


terug